Oktatási szoftverek letöltése

SOLID EDGE

A SOLID EDGE egy olyan komplex és skálázható digitális tervezőrendszer, mely a felhasználók igényeihez igazodva a hatékony 2D-s műhelyrajz készítéstől a haladó szintű 3D-s rendszerig szereléstervezés, automatizált rajzkészítés, szimuláció és szerelési alkalmazások számos kimagasló megoldással támogatja a mérnöki munkát.

EDGECAM

Az EDGECAM egy piacvezető CAM megoldás a megmunkálással foglalkozó cégek számára, amely ötvözi a kifinomult szerszámpálya generálás erejét a tökéletes CAD integrációval. Világszerte számos iparágban alkalmazzák sikeresen, az EDGECAM által biztosított rugalmasságnak, megbízhatóságnak és magas színvonalnak köszönhetően.

Egyedülálló módon IDE kattintva letöltheted a SOLID EDGE legújabb verziójához tartozó újdonságokat tartalmazó diákok és oktatók részére szóló anyagot.

Oktatási mentor program

Az Enterprise Group által életre hívott SOLID EDGE/EDGECAM Oktatási Mentor Program célja a műszaki tanulmányokat folytató hallgatók és a képzésben fontos szerepet betöltő oktatók számára.

Ennek a programnak az egyik alappillére a középiskolások számára meghirdetett országos szakmai versenyünk, ami a maga nemében az egyetlen ilyen típusú hazai rangos esemény.